Operation nästa fredag

Så är andra kollen gjord. Han har inte alls så ont i alla muskler nu som för en vecka sedan och tog undersökningen mycket bättre. De tog inte i så mycket som förra gången i och för sig men hon sa att han kändes mjukare. Först trodde hon att det kunde varit dubbelsidigt, all ledbandet var sönder/töjt på båda sidor men när en annan veterinär kollade också så kom de fram till att det inte var så. Höger sida är det något med och han har även riktigt ont i handleden så jag har bokat tid hos sjukgymnasten imorgon så hon får gå igenom den delen ordentligt. Bättre göra det innan operationen tänkte jag. Han markerade som sagt rejält även idag och veterinärerna sa att de inte tog i så mycket så han har ont. Men eftersom han både står och går utan problem så hoppas de på att det inte är så illa.

Känns väldigt skönt att ha fått en tid och känna att det sen är vila och rehab på grund av operation och inte som innan i väntan på operation. De tror rehab ett halvår och sen att han ska vara återställd till träningsbart skick på riktigt nästa år. Hoppas, hoppas!

Så nu har Sting flera veckor (efter operation) med strikt vila och ofta bur och/eller hage inomhus och så flera korta (tråkiga) promenader. Får se vad rehabschemat kan bjuda på sen.

Nu tittar vi framåt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s