Ändrade lite och se så bra det blev

Försöker få till korta träningspass kvällstid då och då. Johan lägger Elenor och jag drar ut med Sting. Det är extra välbehövligt nu när Elenor är febrig. Dagarna är ett evigt bärande, vilket jag förstår. Vad är bättre än att vara hos sin älskade mamma och kramas när man mår dåligt 😍.

Igår stod apportering med dirrigering på schemat. Två problem i det momentet. Han springer rakt förbi konen och han tar apporten i mitten. Pratade med min coach Malin och hon tipsade om att lägga mittenapporten längre bak så det blir enklare att ta apporterna på sidorna. Det funkade inte på att ta konen först men däremot för att välja höger eller vänster. Riktigt kul! Vi fick till bra konskick också men det första strular alltid och på tävling går ju inte det. Men skam den som ger sig 😄. Annars ett riktigt bra pass med fina val och apporteringar. Körde även  en inkallning med ställande och läggande. Klockrent. Han har nog aldrig gjort så bra inkallning förut :).

I helgen ska det putsas fönster och adventspynta. Hade tänkt tvätta fönsterna det nu men eftersom Elenor är sjuk så blir det inte sånt gjort. Tror dock att jag ska ta henne i selen i em och damma lite. Får se om hon accepterar det.

Träningen i helgen kommer bestå av smådetaljer. Sitta kvar när Johan lämnar och hämtar vittringspinnen, inte lägga sig på annat än mitt kommando. Störning vid platsliggning. Sånt kul.

Nästa helg, den 5 december ska vi tävla :). Jag hoppas på minst ett andrapris men man vet aldrig. Vi har inte fult sittande moment än men det ska bli så kul att komma ut på tävling. Det är i ridhus med två klasser som kör parallellt så det kan bli tredjepris också ;). Han är dock inte superkänslig för störning men ligger rutan nära gränsen kan han nog tveka på den. Så är det när man inte har samma förutsättningar som andra när man tränar. Men det ska bli så kul! Första elittävlingen någonsin för mig. Lär nog göra tabbar men sånt är livet ☺.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s