Renoveringsdrömmar

Vi pratar ofta om vilka drömmar vi har för vårt hem, vad vi vill göra. Näst på tur är badrummet uppe eller gillestugan nere. Kanske blir det till och med så att toan nere blir klart först. En dröm är dock att installera en kamin uppe, i vardagsrummet.

20151014_142024[1]

Vi har en stor öppen spis nere, där vi eldar för kråkorna som det ju så fint heter. Vi gillar att ha det så och tänker inte köpa någon insats där. Men uppe känner vi att där skulle det passa med en kamin som förutom mys kan ge värme i huset vintertid. Vi har visserligen ingen dyr värmeräkning men kan den bli mindre är det ju inte helt fel.

Jag har kikat lite på Contura och hittade denna braskamin. Den är lagom stor och visar mycket av elden. Dessutom kan man ha vedklabbar under den och det tycker jag är snyggare än att ha ett rör. Vardagsrummet är ju redan min mysigaste plats i huset och denna skulle vara pricken över i:et.

Vi har pratat om att vi måste byta soffa och sotaren har gett klartecken till att det är möjligt att sätta in en kamin. Får se när vi har vår mysiga kamin i vardagsrummet.  Förhoppningsvis inte för långt in i framtiden men vi har bestämt att det inte blir så länge Elenor är liten och inte förstår att den är varm. Det går inte att stänga in den där den ska stå. Men sen så.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s