Träningshelg

Det är sjuuuuuuukt mycket på jobbet nu, jag fick åka in extra idag och ska jobba extra nästa lördag. Sen, efter måndagen den 15 september ska jag andas lite. Förutom jobbet har vi både köpt ny bil och sålt vår gamla pärla. Nu är jag dessutom gräsänka under helgen och hela nästa vecka, japp det är synd om mig… Tja, några dagar är det väl rätt mysigt att var själv om jag ska vara ärlig 😉 .

Trots att jag fick jobba lite extra idag så hann jag med ett uppletande innan jobbet. Jag la för första gången ut sex föremål. Tja jag tror i alla fall att jag la ut sex föremål. Ett låg på en sten och ett hamnade på en gren. Två fler och två på nya sätt. lite utmaningar. Dessutom var ett föremål i plast. Sting var riktigt duktig och hittade fem föremål, inklusive den i plast och de andra två nya utmaningarna. Riktigt bra fart! Tyvärr slutade det med två tomslag men inte gjorde det något då han fick sitta och titta på medan jag hämtade klädnyporna i hörnen. Rätt frustrerad trots sånt fint uppletande.

Imorgon ska jag ut och spåra på morgonen och ut med Emma och söta boxern Doris på kvällen, promenad och träning – kanske uppletande. Ser fram emot det!

Nästa vecka ska jag försöka komma ut till klubben för lite lydnad och nästa söndag ska Sting ställas ut. Jobbig men rolig vecka tror jag på 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s