Hitta bättre position i fritt följ

Sting har, tycker jag ett snyggt fritt följ. Han har alltid kontakt och bryter den sällan, han har attityd och glädje och han har viljan. Han har dock på senaste tiden slarvat med var han ska vara och jag har släppt igenom det. Idag fick jag det filmat och jag tycker inte att det ser så dåligt ut. Vad tycker ni? Jag kommenterar i filmen att jag går för fort, jag är van att trampa på rejält så det är svårt att få ett bra tempo som passar för oss båda i lydnaden. Men jag lär mig väl jag med en dag 😉 .

Det jag älskar är hans attityd, han var verklige med och ville göra rätt och tyckte att det var så kul! Roligt, roligt!

Körde även lite vittring och här märktes det att han låg för högt i ”stress”. Jag vet inte riktigt hur jag ska få honom i rätt tanke, inte snabbt utan koncentrerat. Men ett ganska angenämt problem att hunden älskar vittring så mycket att han inte kan hålla sig lugn tycker jag. Hellre det än en som inte vill leta upp en pinne alls. Vi kämpar på och ska ta det lugnt, inte stressa.

Lever för övrigt fortfarande på gårdagens uppletande – vilken känsla <3.

Oh! Förresten, jag åt wook med broccoli, lök, färska champinjoner och paprika igår (förutom kyckling) – heja mig 😀 . Psykologen berömde allt mitt jobb och vi har börjat glesa ut besöken, snart är jag ensam (gaaaah).

Annonser

6 thoughts on “Hitta bättre position i fritt följ

  1. Snyggt !!!
    Haha ja detta tempo, att det ska vara så svårt att hitta ett bra tempo.
    Jag har också svårt med det. Men det är väl att försöka torrgå och hitta ett som passar båda. 😉

  2. Ser ju superfint ut!! Den som skulle kunna vara är att han honom lite längre bak i halten. Men det kanske är att han inte hinner bromsa och stanna. Du kanske skulle testa att göra en ”halvhalt” innan du stannar bara för att se om han kommer längre bak 🙂 Man ser verkligen på honom att han tycker det är sååå kul, fnyser hela tiden 😀

  3. Tycker ju att det ser jätte fint ut! Härligt!!! Älskar hans fokus och attityd, som du säger! Tycker dessutom att positionen bara bli bättre och bättre ju längre in i filmen…. Underbara vänstersvängar! Heja er!

  4. Blir ryckigt att se film på min gamla dator… Men bättre position i slutet än i början. Lite långt fram i början – vilket det f.ö. finns fler som är 😉 Arvbart kanske 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s