Tiden räcker inte till

Nästa fredag ska jag tävla lkl III med Sting. Hur mycket har vi tränat? Typ ingenting 😉 . Köksrenoveringen tar all tid och de små minuter som jag snor åt mig för att träna räcker ju så klart inte. Men, nu är väggarna klara och det är dags att montera ihop kökets delar. Jätteroligt! Jag missar dock allt av det eftersom jag imorgon sticker till Kumla BK för kennelläger. Det ska bli jätteroligt! Dock är det dubbelt för jag hade gärna fortsatt med renoveringen. Men jag kommer hem till ett nytt kök, med ny spis redo att användas – woho!

Idag kan jag klappa mig själv på axeln. Jag har varit hemma hos Maria och ätit middag! Jag visste inte vad hon skull bjuda på och var rejält nervös. Två timmar innan blev det mat här, två timmar försenat. Timmarna går fort när man renoverar, tydligen. Men det var bara bra för i och med att jag inte var jättehungrig så kunde jag ta det hela med ro, jag behövde inte äta tills jag blev mätt. Maria bjöd på Zucchinipaj. Blandad mat, jag såg inte vad som var vad och dessutom ost i förutom lök och zucchini. Men det var gott, helt ok. Konstig smak för mig som aldrig ätit något liknande men det gick ner och jag tog om. Inte stora portioner men jag tog om! Jädrans va härligt!

Annonser

3 thoughts on “Tiden räcker inte till

  1. Jag förstår att du gärna hade velat vara med under resten av renoveringen, men när du väl är på lägret så kommer du säkert ha så roligt att du inte ens hinner tänka på det! 🙂 Så himla bra att du kunde äta av maten, super ju! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s