Första försöket i tvåan

…gick inte riktigt som jag hade tänkt mig 😉 . Jag hade heller inte räknat helt kallt med ett förstapris men att Sting skulle få en femma på ff fanns inte i mina tankar överhuvudtaget!

Det började med att han satt som en klocka, jättefint….på platsen 😉 . Jag fick en åtta på den trots att högsta betyg för det är fem, tack för det domaren 🙂 .

Nummer tre in på planen var jag och redan på väg ut kände jag att Sting inte riktigt var med. Fria följet var så dåligt så jag nästan skulle redigera bort det i filmen 😉 , han har aldrig gått så dåligt och jag var helt ärligt ganska paff. Vart var min alerta, kontaktsökande kille? Jag fick en femma här, jag trodde att jag blev nollad så lite snäll var domaren (som för övrigt är med i styrelsen med mig på klubben så jag lär höra detta 😉 ). Sen rullade det på, men med bra siffror:

Läggande: 10
Inkallning: 10
Rutan: 9
Apport: 9,5
Fritt hopp över hinder: 10

Jag nollade fjärren, bröt den. Jag skulle ha brutit den tidigare då Sting inte alls ens ville sätta sig fot (?!)

Hela tiden var han distasierad och okoncentrerad så att han gjorde ett så bra arbete är jag väldigt glad över. Jag trodde att det var vätan tillsammans med många dofter men han hade inga problem att ligga eller sitta i vätan utanför planen och har heller aldrig haft det förut. Däremot luktade det, vid fjärren som jag skrev om ovan så verkade han till och med lite äcklad. Så, mer träning på klubbar efter tävlingar och mer kedjning och träning på transporter och se till så hunden ligger på platsen 😉 .

Annonser

8 thoughts on “Första försöket i tvåan

  1. Men lille Stinky, vad hände? 😉 Men bortsett från början var han ju uuurduktig som vanligt! 🙂 Varför fick ni inte 10:a på apporten förresten? Jag kan ju inte kriterierna alls men det såg ju skitsnyggt ut.
    Puss till Sting och kram till dig! ;P

  2. Haha men Sting! Det ser ju inte alls ut som samma hund som jag såg förra helgen i ff?! Lite snurrig i hjärnan! Annars är ni ju hur duktiga som helst! Nästa gång så kniper ni förstapriset, det tvivlar jag inte en sekund på! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s