Debut i lydnadsklass I

Vi var så bra, Sting och jag. Jantelagen i mig vill gärna säga att bara Sting var bra men som min vän sa så kunde han ju inte ha gjort det utan mig. Vi fick ihop 195 av 200 möjliga poäng. Helt ofattbart! Jag visste ju, som jag skrivit innan att höll han ihop så hade vi ett förstapris men 195 poäng!?! Oj, det trodde jag inte. Jag var inte ens nervös innan, lite pirrig och så som man kan vara men inte alls samma känsla som med Nikita.

Kändes bra redan då vi gick in på plan, jag tog ut honom när hunden innan gick in på plan men eftersom den bröt så fick vi inte så mycket tid på oss att värma upp. Men det verkade som om det funkade ändå 😉 . En kelpietik innan dess hade kissat på linförigheten så jag var lite fundersam på hur jag skulle reagera om han intresserade sig för det. Men jag hade inte behövt vara orolig, han hade bara ögon för mig 🙂 . Vi hade en sån otrolig kontakt och allt jag sa lydde han till pricka! Jag hörde domaren till slut säga att hon lika gärna kunde behålla tian i handen 😀 .

Vi fick tior i allt förutom fritt följ (9) där han pga mig och att jag tog ”fel” ben först i en sväng satte sig snett och i apport (9) där han rullade den i munnen lite. Domaren ville se oss igen och nämnde för alla på prisutdelningen att det var vår debut 🙂 och flera sa att de var imponerade av oss. Det går nästan inte att fatta va kul det var! Vi fick dessutom bästa medel av alla klasser och vann vandringspriset för bästa lydnadsekipage 🙂 .

Annonser

15 thoughts on “Debut i lydnadsklass I

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s