Glad valborg?

Igår gick vi på ett brandfält. Imponerande, men lite melankoliskt – det var verkligen som en enorm trädkyrkogård. Men det är bra för naturen, fram för fler bränder! Då såg Sting fin ut, eller hur?

(kamp i luften efter uppletande enbart för bilden, men jäklars va kul han tyckte att det var 🙂 )

Det kommer liv tillbaka 🙂 .

På kvällen kom Eva från Uppsala på väg hem till Lulea med sina två bergers. Underbart trevliga och mysiga hundar! Engla och Johan fann varandra men även Lova gillade honom starkt, men ännu mer gillade Sting och Lova varandra. Tjohoooo i skogen 🙂 . Sting var helt salig!

Idag var han dock inte lika vacker som på bilden ovan. Högra ögat var knappt öppet och när han öppnade det så såg man att den pupillen var mycket mindre än vad den vänstra var. Det troliga är att Qeso eller buset med Lova gjort det, men vi vet inte vilket. Vi gissar dock på Qeso för det gick inte så livat till i skogen för att han skulle gjort det där tycker jag.

Mira skulle ändå vaccineras idag så Sting fick en tid i samband med det. Mira hatar att gå till veterinären och Sting tycker det är skitkul! Han tvekade inne i rummet och såg lite misstänksamt på veterinären. Men så kom sköterskan in som han känner och då blev det gos för hela slanten. Veterinären la en grön vätska i ögat och visst syntes det en skada, en liten en tack och lov. Han har troligen även en inflammation på detta. Så, vem vet när det började egentligen?! Hur som helst så är han lite slö idag, hade 38 i temp i morse så ingen feber då men 39 hos veterinären (fast då var han ju i aktivitet). Han har fått ögondroppar för inflammationen och skadan och droppar för att få pupillen att bli normal igen, tydligen riskerar den fastna så om man inte får den att ”röra” på sig igen. Sen har han fått rimadyl, vilket gör att han, om vi inte veterinären på fredag säger att han inte behöver den mer inte kan tävla i juni. Det är 28 dagars karens. Så fram till på söndag får han äta den, men sen är det stopp om vi ska tävla. Känns surt men huvudsaken att Sting inte har ont och att han blir bra igen.

Just nu ser han ut som Marylin Manson. Ena ögats pupill är normal och den andra enorm. Så ingen promenad innan solen har gått ner, typiskt!

Men, hur som helst. Hoppas ni får en trevlig valborg!

Annonser

7 thoughts on “Glad valborg?

  1. Hoppas verkligen att skadan läker fort och att han inte behöver äta rimadyl längre än till på fredag så att ni ändå kan tävla i juni. Men såklart, är det viktigaste att Sting blir bra och att han inte har ont!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s