Egenheter

Jag skrattar ofta åt Sting, han har så många egenheter.

När vi äter lägger han sig ofta på rygg och ålar runt, gärna med en leksak mellan tassarna. Sen tittar han på oss med sin vanliga, helt galna blick. Vi kan ju givetvis inte låta bli att fnittra lite och det märks att han njuter av uppmärksamheten.

Efter han har bajsat kan han fortfarande inte ”sprätta” trots att Mira har försökt lära honom hur det ska gå till. Han gör ett försök och sen springer han med svansen krökt, helt galen.

När jag har varit borta ett tag och vi ska ut och gå måste han känna på en att man är där, det går inte bara att titta. Han stryker sig mot benen och går gärna bakom en stund. Samma om Johan ska med på promenad. Kommer han ut någon minut efter mig går han och stryker sig mot Johan innan han kan gå normalt.

Sting älskar att bli kopplad. Så mycket att han kan bli helt yster och hoppa runt en. Väldigt bra då man ska tävla har jag kommit på. Dra fram kopplet och lyckan är total 😀 .

Ska man klappa på honom ska det vara i armhålan eller på utsidan av frambenen…eller på magen, eller ljumsken, ja vart som helst egentligen. Han blir fortfarande helt borta i blicken och kan oftast inte sitta upp någon längre stund om man pillar på honom.

Några av Stings egenheter, eller hans personlighet 🙂 . Go är han i alla fall. Jag ska till Göteborg om några veckor med jobbet och det passar sig så att AK kan ta hand om Sting under tis-tors och sen kan vi vara med på en träff med vänner där nere under helgen. Helt underbart! Jag berättade detta för en vän och hon sa då direkt, vilken ära att få ta hand om Sting. Jag vet inte hur man ska tolka det, antingen att jag inte lämnar Sting till vem som helst eller att han är så underbar att det helt enkelt är en ära att få ha honom 😀 . Jag tar den andra tolkningen 😉 .

Annonser

4 thoughts on “Egenheter

  1. Haha visst är det underbart när hundarna bjuder på skratt sådär varje dag! Udda är precis lika dan, har en massa tokiga saker för sig som man inte kan låta bli att skratta åt! 🙂 Klart det är en ära att få ta hand om Sting för att han är så underbar!!

  2. Hi hi, ja de är roliga. 🙂
    Ace skäller ut mig när han kommer tillbaka efter inkallning och om jag nån gång lyckas gömma mig. Likaså skäller han ut Kiara när jag grälar på henne. 🙂
    Han vill också gärna ha kroppskontakt. Gärna en tass på en fot eller ett ben om han nu inte kan lägga sig i knät. 🙂

  3. Ja vi ser verkligen fram emot att ha den sköne killen för oss själva några dar! Lilla K älskar kelpies och jag tar för givet att kärleken inte lär minska efter att hon lärt känna Sting. Vi ska ta hand om honom det bästa vi kan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s