Träningssug

I torsdags var vi på klubben och tränade på gräsplanen för första gången sen innan vintern. Det var sjukt kul! Det var fyra som tränade lydnad och ett helt gäng som tränade skydds. Rätt så bra störning med andra ord. Sting fixade det så bra! Vi började med ff och det var full fokus. Efter en stund bad jag en vän om kommendering och han brydde sig inte alls om henne (hon stod dock stilla) och gick jättebra. Han slarvade lite (mycket lite) i två svängar men sen när jag tränade dem separat så satt de igen. Läggande under gång satt som ett smäck, även det under kommendering. Sen testade jag ställande utan kommendering och han ställde sig fint! Inkallning har vi ett problem på, han bankade in i mitt ben. Det får vi ta tag i så det inte fortsätter. Vi koncentrerade oss sen på tuff störningsträning, ff mötande och gående runt en annan hund som också körde ff. Det var inga problem, han var så fokuserad!
Vi provade också budföring för första gången med någon annan än Johan. Han sprang och fick godis framför och sen på fot gjorde han ingången och tillbaka till mig igen.
En minuts platsliggning gick också bra men där har vi lite mer att jobba på. Han ska bli mer säker när han ligger och sen ska vi få till flera minuter helt stilla.

Gllehund! Snacka om att man blir sugen på att tävla när de går så bra!

Annonser

One thought on “Träningssug

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s