Skottx4

Fyra skott har Sting fått höra idag. Vi var på allmän träning på Kramfors brukshundklubb. Han reagerar inte. Jag som har haft en skotträdd hund tycker fortfarande att det känns så skönt! Första skottet gick vi på väg mot planen. Andra stod vi stilla och tredje och fjärde gick vi lite ff. Första reagerade han på, men inte med något annat än att han tog kontakt med mig. Vad ska vi hitta på sa utseendet, inte vad jag tycker det är otrevligt. Sen var han helt oberörd och behöll kontakten i ff fast det sköt. Nu kan Mh:t komma 🙂 . Måndagen den 9 april är det förresten 🙂 .

Lydnaden bestod i att gå slalom mellan tre andra, unga hundar. Jag passade på att köra ff med Sting och han skötte sig jättebra! Gick med fin kontakt trots att en av de andra hanarna inte riktigt kunde uppföra sig. Det bästa, förutom skotten var att han fixade två tävlingsmässiga tandvisningar med två helt främmande människor 🙂 . Perfekt 🙂 .

En bra träning, mycket bra störningsträning!

Annonser

5 thoughts on “Skottx4

  1. Vad härligt att det gick så bra, ni är ju så duktiga! Ska bli roligt att höra hur det gått på MH:t. 🙂 Du får gärna ringa och berätta! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s