Midsommar

Vi hade en underbar midsommar vid Vänerns strand. Hela familjen, förutom Qeso som sattes på sitt älskade hotell åkte söderöver i torsdags för att först stanna till i Kristinehamn hos svärföräldrarna. Vi åkte ut till Vänern (jag vill skriva havet här 😉 ) för att grilla och Sting passade på att ta sig ett dopp medan Mira filosoferade på bryggan.

Sting har verkligen kommit på att det med att bada, det är det roligaste som finns. Ser fram emot att jag kan ta mig dopp med honom 🙂 .

Vi åkte sedan vidare till vänner för att fira midsommar. De har två barn som Sting bara träffat en gång förut. Men det gick så bra. Han är ju låg, alltså han visar underlägsna signaler jättetydligt i första mötet med nya människor i allmänhet och barn i synnerhet. Sting och sonen fann varandra i leken och dottern i gos.

De hade planerat midsommar så bra, vi plockade blommor till midsommarstången som killarna så fint fixade. Sen hade vi femkamp som innehöll bland annat skytte, pilkastning och spika spik på minst slag. Jättekul! Sen åt vi gott och drack gott på kvällen.

Mira njöt verkligen av att vara ute. Det var härligt att se. Tanten vill ha tomt 🙂 .

Efterdyningarna av midsommar har gett mig ont i halsen, feber och ont i kroppen så idag fick jag vara hemma.

 

 

Annonser

7 thoughts on “Midsommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s