Mysdag

Idag har Johan med sig Mira ut och fiska. De är i Helvetesbrännans naturreservat, är lite avundsjuk för jag vill också dit. Men jag vet att de (Johans pappa är med) kommer vara ute till sent ikväll och så länge vill inte jag och Sting vara med. Mira lägger sig någonstans och sover och bara myser, det vet jag 🙂 .

Jag började i stället dagen med att baka tekakor och sen tog jag och Sting bilen ut till Smitingen med ett stopp vid brukshundklubben. Där lekte vi lite jaktlekar och tränade baklänges mars, vi är uppe i sju steg som mest nu. Ute vid Smitingen gick vi runt Klubbsjön, han var lös nästan hela tiden. Jag kopplar honom i vanliga fall också då och då, bara för att det inte ska vara något negativt att bli kopplad men nu var det då vi gick förbi lite högre klippor. Jag vill inte ha något magplask 😉 . Han är så duktig då han är lös, håller så fin kontakt och kommer ibland in till mig för lite gott att smaska på 🙂 . Idag provade vi på uppletandeövningar för första gången. Det blåste ganska rejält så jag slängde ut en leksak några meter ifrån mig utan att Sting såg, sen gick vi tillbaka och direkt kände han att där ute var det något roligt! Tre gånger gjorde vi det och redan andra gången kopplade han när jag gick och ställde mig och tittade ut i skogen så gick näsan på och han hittade leksaken. Jättekul! Han kom till och med in till mig med leksaken efter lite jakt efter mig (wow 😉 ). Efter turen runt klubbsjön satte vi oss på klipporna i solen och bara njöt, jag läste en bok och Sting fick en strupe att knapra på.

Nu väntar sen lunch/tidig middag på mig och Sting ligger och sover. Jag var nere en tur på marknaden förut, men det var inget att ha där (som vanligt). Funderar på om jag och Sting ska gå ner lite senare och titta lite på allt folk. Vi var där igår då tivolit öppnade, han var inte så värst intresserad av karusellerna måste jag säga. Mysigare att ligga och bli kliad av matte 😉 .

Annonser

2 thoughts on “Mysdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s