Årets andra bad

Idag sov vi länge…ända till halv tio! Fast räknar jag bort att jag tog ut honom vid 6 och sen rengjorde örat med Johans hjälp så är det kanske nio vi sov till 😉 . Men så var jag uppe till chockerande halv tolv igår kväll.
Örat ser mycket bättre ut idag! Nästan inget skit i, det är lite rött än men det kommer nog ordna till sig. Han har inte så ont längre heller. Hoppas, hoppas. På söndag ska ju mannen ställas ut så imorgon kommer nästa ”djurplågeri”, hundbad! Tänkte passa på att vårbada båda hundarna efter vinterns slask.
Efter frukosten gav vi oss ut på klubben. Jag tränade kontakt och ”baklänges mars” med Sting. Jag försökte verkligen vara mer aktiv…får nog höra att jag ska bättra mig på den biten på Fanny Gotts valpläger om två veckor. Oooooh jag ser så fram emot det! Sen åkte vi vidare till Klubbsjön som ligger vid Smitingens havsbad. Där gick vi hela rundan runt (kanske 2 km max) och på halva vägen gick vi ut till havet (bara några meter genom skogen 🙂  ) för att kika lite och där fanns det snö kvar. Både Mira och Sting uppskattade det 🙂 .

När vi kom runt sjön satte jag mig vid det fina handikappanpassade grillområdet. Sting och Mira fick var sitt ben och jag åt en macka. Det blåser ganska mycket idag men solen värmde ändå lite.

Sting gav sig iväg på egna äventyr, kanske 10 meter från oss 😉 och när han närmade sig klipporna gjorde jag mig beredd att rädda honom från vattnet… Bad nummer två var ett faktum, denna gången helkroppsbad.

Det var enormt busigt. Sen sprang han som en idiot över hela området och passade även på att trackasera Mira lite. Sånt piggar alltid upp tycker han 😉 .

Nu sover han under bordet 🙂 . Jag ska ta och städa när han vaknar upp och sen väntar lite mer burträning och ”inte-röra-godis-som-ramlar-på-marken-träning” i eftermiddag. Ikväll ska han lämnas ensam då vi handlar och sen ska jag och Sting ut till klubben igen tänkte jag men det beror på hur pigg mannen är. Han är inne i en tröttare period nu, han växer väl samtidigt som tänderna rasar ut. Det är bara hörntänderna och någon av de små kvar nu och det kommer upp fina, vita tänder i hela munnen 🙂 .

Annonser

6 thoughts on “Årets andra bad

  1. Haha vilken tossehund! Men är det SNÖ jag ser på stranden??? Sareks tänder ploppar också ut nu. För några dagar sedan var bara en tand borta, nu har det redan kommit nya fina tänder nästan överallt! Jag hade hoppats kunna spara någon tand men de är spårlöst försvunna allihop…

  2. Vilka härliga bilder! 😀
    Oj, kan du vara vaken så sent och sova så länge?! 😉 Vad roligt att valplägret är så snart, ska bli jätteroligt att få höra din rapport sen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s