Mina goa killar

Johan är verkligen snäll, tränar Sting i ensamhetsträning och annat när han är hemma med honom. Jag har i och för sig gått igenom med honom att han måste göra det men han har ju ändå fritt val…nästan 😉 . I alla fall. Han tog med sig hundarna ut till havet idag, skickade en bild på Sting på klipporna med texten ”Sting är en filosof”. Jag ville också vara där men jag fick vackert sitta i min kontorsstol. Lite senare ringde jag och fick reda på att de hade varit uppe på Vårdkasen, berget där vi bor och tittat på vindsnurran. Trots skuggor och att man kommer den riktigt nära (typ rakt under om man vill) så tittade Sting knappt på den. Väl hemma satte Johan upp kameran och när Sting somnat sött gick han och Mira ut på en 50 minuters promenad. Sting låg helt tyst hela tiden och sov så länge som det inte gick förbi någon, då reste han huvudet och lyssnade för att sen lägga sig för att sova igen. Det är min grabb det 🙂 .

Nu på kvällen skulle vi ju egentligen vara på klubben men det blev inte så, jag var ensam och att vara där ute själv ger mig inget just idag när lusten inte finns utan godis och hockey faktiskt lockar mer (eller ja, hockeyn står på i alla fall 😉 ). 2-0 till Färjestad!

Annonser

4 thoughts on “Mina goa killar

  1. Sting låter ju verkligen som en jättefin valp, det är ju super att Johan hjälper till och tränar med honom när du måste vara på jobbet! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s