Utedagar


Både igår och idag har vi varit ute och gått kortare turer på snöskor och satt oss att grilla. Eller ja, igår grillade vi inte för det blåste som bara den. Men vi var ute i alla fall 🙂 . Vi turas om att bära Sting ibland även om det inte är så långt vi går, snön bär inte så bra nu längre så det blir lite jobbigt för honom. Han är förresten en stabbig bit på nästan 7 kilo nu 🙂 . Sting gillade verkligen dagens tur, han fick klättra på stenar och springa i en snöfri slänt – WOOOHOOO!

När vi hämtade ved i en öppen stuga ville Sting givetvis hjälpa till…på sitt sätt 😉 .

Fina Mira njöt även hon av turen, men tog det lite lugnare och hjälpte faktiskt till att bära en vedklav. Pusskalas är inte hennes favoritsysslesättning men hon ställer upp om vi ber (läs tjatar 😉 ).

Sting tycker elden är lite farlig men man måste ju bara kolla in den.

Några fler bilder från dagen hittar du här.

Någon träning i helgen har det faktiskt inte blivit. Förutom dagsturen igår så hade vi besök och efter det stack jag och Anna iväg på bio medan Johan spelade spel med hennes sambo Jörgen. Vi såg The Kings Speech. Ska ni på bio nu så se den! Den var välspelad med bra skådespelare (många från Harrry Potter) och hade riktigt bra humor!

Imorgon ska jag och Sting till Sundsvall, gå lite på stan och sen upp på Södra berget för jag ska vara med lite på ett möte med alla mina kollegor från hela Sverige. Ska bli kul 🙂 . Eftersom mötet kommer vara ut så ska givetvis Sting vara med och roa gänget 🙂 .

Annonser

3 thoughts on “Utedagar

  1. Håller med, The King’s speech är superbra! En av de bättre filmerna på länge tycker jag! 🙂 Härligt med en helg med massa utevistelse! Imponerande av er att bära Sting, 7 kg låter inte mycket men kan tänka mig att det känns i armarna efter en bit (om han inte sitter i ryggsäck vill säga)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s