12 veckor

Så här liten var han då vi fick hem honom, 8 veckor och fyra dagar gammal <3.

Lite dålig innebild men så här stor är han nu. Hela 6,3 kilo! Sting håller på att växa upp!

Grattis S-hundarna på tolvveckorsdagen!

Vi firade den genom att ensamhetsträna i bilen med Mira en timma idag medan jag var inne på ett möte. Sen for vi hem för lunch och sen fortsatte firandet med en tur till Sundsvall. Det skulle vaccineras, tömmas analsäckar och kollas nacke. Mira skulle ha kennelhostavaccin och tömma analsäckarna vilket slutade med Metacam, hon har problem med ena säcken och det var inget undantag den här tömningen heller. Men nu är tant för gammal för operation tycker jag så det får vara och veterinären höll med. Bättre att hålla efter med tömning en gång per år som jag gör nu och kanske försöka tömma lite hemma in emellan.
Sting skulle få sin 12-veckorsvaccinering och nacken/benet skulle kollas. Han började med rundtur ute i affären och i väntrummet. Alla blev stormförtjusta och Sting gick gladd fram till de som ville hälsa. Han är ingen gosehund med de han inte känner men nosa kan man alltid. Vi hade sedan kamplek i väntrummet och han ville även träna lite kontaktövningar och det tar jag emot 🙂 . Inne hos veterinären tyckte han att det var dags för gos ändå. Rakt intill sköterskan och där kröp han ihop. Sen la han sig på rygg – klia magen 🙂 . Veterinären klämde och kände och det var inga problem, han fick korv på löpande band. Hon hittade inget men misstänkte en sträckning av en muskel i frambenet som kan ha gjort ont ett tag. Men det ska förhoppningsvis vara över nu då. Han såg ut att tycka att behandlingen bara var skön massage 🙂 . Sprutan kände han inte av den med. Det var ett bra besök….för Sting i alla fall 😉 . Mira var inte lika glad, vilket jag visste så hon fick komma in sist, Sting lämnades i bilen (han var så dutti så 🙂 ).

Nu är han helt slut, har sovit i över en timma och jag räknar med att han sover i en till 🙂 .

Imorgon ska jag förhoppningsvis ut till klubben – tjoho!

Annonser

6 thoughts on “12 veckor

  1. Men vilken fin bild på Johan och Sting!! Och han har ju blivit STOOORA pojken! Skönt att det inte verkar vara något annat än en sträckning och att han fick ett så positivt första veterinärbesök. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s