Sting har gjort stan

Öronen stod upp på morgonen igår, föll under dagen. Men idag stod de igen, med lite tipp och ögonen börjar bli lite gulare 🙂 .

I munnen finns favvoleksaken. Den springer han med upp över huvudet titt som tätt ❤

Jag tyckte Mira skulle få sig en promenad idag så jag stoppade Sting i en ryggsäck och gick ner på stan. Socialisering för Sting och Mira med som stödtant. Han fick springa en del på väg ner för att göra av med lite energi men han satt fint i ryggsäcken sen. Vi gick in på Arken Zoo för att hämta en metallapport och Sting, som först var blyg gick snart fint runt och kollade läget. En metallhink med oxstrupar var extra intressant, men inga inköp av sådant för dagen. Efter det ställde vi oss på torget och kollade in alla människor…i Härnösand är det som i Karlstad på en söndagseftermiddag 😉 . Han låg på min ena fot och tittade på allt. Mira satt och tyckte livet var pest bredvid, valpen med och stadspromenad på samma dag – det är lika bra att jag hänger mig direkt…

På väg hem fick han gå på samma ställe på väg ner, skuttade lite i snön med Mira och tittade på lite folk som gick förbi. En trodde att Mira var mamma till Sting och frågade om jag tänkte behålla honom 😉 .

Jag hade med mig lilla kameran så bilderna är inte så bra…men han är söt 🙂 .

Två hundar gick förbi oss utan någon större reaktion från honom. Andra gången hade han fullt upp med min påse med metallapporten från djuraffären 🙂 .

Behöver jag säga att han sov som en gris när han kom hem 😉 . Vi fick besök av grannen när han vaknade och efter henne kom en Kristina på besök. Hon fick se lite aktion på honom och det är hon som håller i honom på första fotot. De busade och gosade 🙂 . På fredag ska Sting få träffa hennes ena terv, en jättemysig och stabil pojke vid namn Fox.

Mira tyckte idag äntligen att det räckte med Stings alla hopp i luften framför henne. Jag säger äntligen för jag tycker hon kunde sagt till mycket tidigare.

Annonser

7 thoughts on “Sting har gjort stan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s