Sting är hemma

Nu är han här, Sting. Äntligen! På grund av lite dåliga vägar så kom vi fram till Fia lite senare än räknat och fick därför åka lite fortare än beräknat också för att inte komma fram till Sala, där vi skulle sova över mitt i natten. Sting och hans fina mamma Orka hälsade oss välkomna med pussar 🙂 . Vi fikade god kaka (jag lär mig aldrig vad den heter, förlåt Fia) skrev alla nödvändiga papper och så förevigade vi ögonblicket. Sen bar det av. Sting vägrade kissa innan vi åkte så jag räknade med att vi skulle få stanna relativt snart. Jag räknade också med att det skulle bli lite gnäll men icke då. Han tittade på bilarna som körde om oss WAAAOOOO! och han tittade på alla leksakerna, WAAAOOOO! 🙂 . Sen slocknade han sött. Vi stannade en gång och kissade annars sov han hela vägen till Sala.

Natten var också den lugn, han pep kanske 20 sekunder då vi la oss vid 20-tiden (det är jobbigt att både köra och åka bil så långt) och vid halv elva var jag ute med honom en gång. Sen sov han med korta avbrott för att stirra på mig och ge ett pip innan han somnade om igen. Halv sex gick vi ut på morgonkissen och sen väckte han Johan med pussar och bett i öronsnibben 😉 .

Resan vidare norrut gick minst lika bra som den från Kumla till Nora. Han gnagde på sitt ben, tittade sig omkring och gnagde på knuten.

Men mest sov han.

Jag satt och tittade mycket på honom 🙂 .

Nu kommer han nog snart vakna, då blir det livat.

Jag gömde helt berätta hur otroligt fint Mira skötte sig! Sting var lite rädd när han såg henne, svansen var inte upp och han gömde sig vid Johan. Mira gick då långsamt fram till Johan och pussade på honom, ignorerade Sting helt och nosade sedan på marken och i snön jättenoga. Sting kunde under den tiden nosa över Mira och när Mira senare nosade på Sting så gick det så bra så 🙂 . Hon är allt en riktig prinsessa 🙂 .

 

 

 

Annonser

17 thoughts on “Sting är hemma

 1. Han är ju så himla fin! 🙂 Jag tror att det kommer att bli så himla bra och speciellt med tant Mira. Qesor får väl bara bita i det sura äpplet och visa vem som är gammal o bäst. 🙂
  Kramis.

 2. Verkar vara en cool kille du fått 🙂 och det är klart att det blir super hund när hans mamma heter likadant som Trixas.

 3. Vad roligt att du fått hem din lille pôjk nu. Vad mycket roligt ni har framför er. Gå nu in i din valpbubbla med hull och hår och var där så länge du kan. :-))

 4. Ha! När jag kollade på bilbilderna tänkte jag att du måste suttit och tittat på honom hela tiden…sen scrollade jag ner 😉
  Underbara kloka Mira, jag blir konstigt nog helt stolt och rörd över henne ❤
  Kram på er hela lilla högen!

  • Jag är så sur på mig själv för att jag inte tog med kameran, det var som taget ur ett skolboksexempel på hur en bra hund beter sig mot en liten osäker valp.

   Jag är grymt stolt själv 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s