Rea på Canis

Det har varit rea på Canis, vilket ledde till att jag blev två hundböcker rikare. Jag valde ”Släpp kontrollen lös”, en svensk översättning av ”Control Unleash” som jag faktiskt också har men jag får aldrig tummen ur att läsa den på engelska. Den andra boken, som jag precis läst ut var Klickerglädje! 110 frågor och svar om klickerträning.

Klickerglädje var verkligen jättebra! Jag har tittat på den ofta utan att köpa den men jag ångrar inte att den hamnat i min bokhylla. För mig som är ganska så ny inom klickerträning så gav den flera svar på frågor jag inte visste att jag hade och den gav mig även lättöverskådliga svar på sånt jag egentligen kan men som jag inte riktigt kunnat få på papper. Den ger helt enkelt svar utan krusiduller eller krångligt språk och det är bra tycker jag!

Släpp kontrollen lös har jag precis börjat med, men jag har bara hört gott om den så jag återkommer nog med en bra recension där med.

Johan var förresten ute med Mira förut, hon går mycket bättre så vi håller tummarna för att det fortsätter så.

Annonser

9 thoughts on “Rea på Canis

  1. Herregud jag missat inlägg, läser ikapp! 😉 Härligt Mira verkar på bättringsvägen nu och inte haltar lika mycket! Håller tummar de håller i sig 🙂

  2. Jag har också beställt Släpp kontrollen lös! Däremot har jag inte hunnit läsa den eftersom jag fick hem The other end of the leash några dagar tidigare, så jag håller på med den 😀 Den är också bra, så har du inte läst den så gör det! 😀

  3. Klickerglädje är en underskattad bok, jag gilar också den. Bra små exempel på hur man kan göra istället. CU har jag inte haft problem med att läsa på engelska men det är bra att den kommit på svenska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s