Fick ett mail…

Jag hade inte tänkt skriva här något mer. Men så fick jag ett underbart mail från Sandra med kelpien Troja som berörde mig så. Hon har gjort nedanstående som ska visa på Kiwis glada dagar. Jag blev så glad och tårarna kom förstås direkt. Tack igen Sandra!

Tack även alla er andra, åter igen så har jag fått underbara SMS, meddelanden på facebook och inlägg här i bloggen. AK har även skrivit i sin blogg om Kiwi. Jag visste inte att hon berörde så många så mycket.

Johan satt bredvid mig då jag igår fick ett SMS från Lina. ”Du har allt bra vänner” och det är precis det jag har. Tack alla underbara vänner!

Annonser

8 thoughts on “Fick ett mail…

  1. Hon är verkligen speciell kiwi, dom AK skrev: Att hon har ”det” , hela hennes historia har berört mig och framför allt, allt jobb du gjorde med henne. Går inte riktigt att sätta fingret på vad det är, men Kiwi är en sån hund man minns! det kommer vi nog alla göra!

  2. Jag har tänkt på dig fast jag inte har skrivit något tidigare. Skönt att du kan känna någon slags lättnad i det svåra. Kiwi kände säkerligen också lättnad, men har glömt allt det där nu för hon har säkert bättre saker för sig!

  3. Trillade hit via Harriet och jag kan bara säga att rätt beslut är taget även om man alltid kommer att sakna dom! Fick själv ta ett liknande beslut för 2 år sedan men de känns som de var igår…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s