Lapphundsträff

Vi skulle ha åkt skidor idag på lapphundsträffen, men eftersom jag inte blivit bra än och det hade regnat och sen frusit på så bestämde jag mig för att ställa in skidturen. Detta är jag glad för nu, för när jag blir matt av en promenad som jag vanligtvis går på 1,5 timma och som idag tog nästan två timmar så hade jag inte varit så pigg efter en 8 km skidtur. Dessutom slog kameran mot bröstet/magen och det var bitvis inte alls skönt. Men kameran var jag ju tvungen att ha med 🙂 . Annars hade jag ju inte kunnat fånga detta:

Hela gänget går på berget, Ulrika är dold bakom Jens.

Mira gick med Mira Lisa (Mira och hon fann varandra, kan det vara namnet som har en del i det 😀 ) och de gick på skaren, till skillnad mot…

Ulrika 😀 . Jo, vi andra sjönk också ner 😉 . Ibland är det bra att vara bakom kameran 😉 .

Kiwi och Nemi lekte lite och ibland var även Ronja med i leken. Resten var kopplade, Mira för att hon tycker om att styra och ställa (helt rätt av en 9-åring 😉 ) och de andra pojkarna fick inte vara med för de kunde ville båda ha samma tjejjer 😉 .

Kiwi är allt en riktig tassfia:

Det var en trevlig tur och tack och lov var det bra skare största delen av vägen. En stor del av turen gick på en väg, kanske inte den roligaste turen när man har träff men bevisligen så var det inte så lätt att gå någon annanstans. Vi gick förbi huset med tre gapande hundar och våra lappar gick förbi, allihop tysta 🙂 .

Väl tillbaka fikade vi inne hos mig och sen var det slut. En trevlig dag ändå, jag är rätt så trött och Kiwi likaså, Mira tror jag tyckte det var en fjolltur 😉 .

Annonser

6 thoughts on “Lapphundsträff

  1. Tack för idag! Solen hade du fixat bra, men snälla, fixa ordentlig skare till nästa gång…

    Visst var det lite fascinerande att 6 st lapphundar gick knäpptysta förbi två staketskällnade hundar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s