Torka

Ja det har varit lite torka nu i några dagar. Jag har haft besök av mamma, Tina och hennes två barn Emilia och Oscar. Det var jättetrevligt att äntligen få besök av familjen och jag hoppas att de kommer upp igen. Vi åkte runt ganska mycket, smitingen var ett måste och jag har äntligen badat i havet. Första gången simmade jag och Emilia runt lite medan vi andra gången fick stanna på knädjupt vatten. Vågorna gick höga och vi roade oss då med att bli attackerade av vågorna. Jag fick en smäll så jag ramlade omkull 😀 . Det var kul och det tyckte barna också, skräckblandad förtjusning 😀 !

Det syns inte här men ibland kom vattnet upp på ryggen på mig då jag stod i knädjupt vatten.

Ute vid Smitingen grillade vi också. Johan gjorde en utsökt middag med fläskfile, potatissallad (hemmagjord utan gojs, bara olja, kryddor och persilja…typ och nej, den åt inte jag 😉 ) , guacamole från tacosen dagen innan, sallad och bröd. Till det drack två rödvin och två cider medan barnen åt korv och drack saft (de åt upp ett korvpaket själva haha). Detta avnjöts ute på klipporna i strålande sol 😀 .

Johan är en ny favorit för Oscar. De busade runt lite efter badet och jag lyckades ta denna härliga bild. Oscar hittade en leksaksråtta i hundarnas lekkorg (den var inte mycket använd 😉 ) som han fick ta med sig hem. Den heter numera ”Johan” 😀 , jag tror vi tar det som en komplimang 😀 .

Kiwi och Mira gillade också att vara ute på grillning, Kiwi lite otålig för att hon inte fick korv när barnen fick det 😉 .

Vi åkte även till Västanåfallet och tittade på vattenfallet och åt en glass, det var fint väder så det blev också lyckat tycker jag.

Högakustenbron kan man ju inte bara missa då man är 45 minuter ifrån den, eller hur?

Söndagen spenderades på Birsta, det måste man ju bara visa och sen hämtade vi hundarna för att åka upp på skidbacken och se på utsikten.

Imorse lämnade jag dem vid bussen innan jag for till jobbet och nu på eftermiddagen har jag städat, det behövdes 😀 .

Nu, ska jag vila! Hihi!

Annonser

5 thoughts on “Torka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s