Kvällstur

Jag slår på stort, tredje inlägget idag.

Träffade Sandra med Troja klockan 20 för att gå en promenad. Kiwi blev jätteglad över att se en likasinnad…alltså en som vill springa 😀 . Troja reste ragg och var lite osäker till en början…typ två sekunder, sen var de igång.

Troja är så fin tycker jag, en svart kelpie…det är drömhunden det.

Vi gick en långsam promenad med många stopp för att fota och bara titta på hundarna. Träffade på en kines och Kiwi visade åter igen att de är ena läckra hundar. Hon träffade en på västkusten förra året som hon tyckte var assnygg 😉 och hon blev inte besviken över denna herre. Troja var under tiden han var där ett minne blott

Han var bara sååååå läcker tyckte hon 🙂 .

Vi gick i alla fall vidare utan den läckra nakna saken 😉 och hamnade vid strandpromenaden. De hade öppnat upp i vassen så det blivit en liten badvik, med lera men vem är så noga. Inte Kiwi i alla fall som glömde bort att vattnet blir djupare längre ut och satte fart efter änder ute i vattnet, jag visste att jag inte skulle få stopp på henne när hon väl kommit så långt utan stod med förväntan och kollade vad som skulle hända…och jovisst, hon sprang rakt ut och plums ner i vattnet då det blev för djupt. Hon vände om på en femöring och kom tillbaka till oss som stod och gapskrattade åt hennes tilltag och snopna blick. Men nu var hon ju blöt så varför inte leka lite i leran och i vattenbrynet?

Hon var ganska fin efter ”badet”

Sandra sa något som jag först inte alls trodde var sant, att Kiwi skuttar runt och är mer i luften än på marken. Så kan det ju inte vara tänkte jag, men så kollade jag bilderna nu och visst är det så. I nästan alla bilder har Kiwi någon del av kroppen i luften, andra hundar springer…Kiwi skuttar 🙂 .

Nu har jag en väldigt trött hund och jag själv är nöjd. Jag hade gärna varit ute längre, det får bli nästa gång. Mycket trevligt hade jag i alla fall och det är kul att lära känna någon här i stan, nu är jag uppe i två hundägare 😀 .

Annonser

8 thoughts on “Kvällstur

 1. Åh sötaste skutt-Kiwi 😀
  Så roligt dom hade! jag me! Nu vill man ju nästan inte åka på semester så vi kan hitta på mera!
  men vi syns snart igen!

  kram Sandra & räserbönan 😛

 2. Jag kommenterar bara här. 🙂
  Jag blev ännu mer sugen på en fjälltur när jag såg dina bilder. Så härligt! Jag förstår att ni längtar tillbaka.
  Skönt att magen höll under båtturen, det är ju inge kul när man inte är pigg.
  Hi, hi lilla Kiwan ska visa upp sin charm för nakna herrar. Det låter det.
  Härliga bilder som innehåller mycket fart.
  Kram

 3. Mysigt med sköna sommarkvällar och hundar som leker, ta dig tiden någon gång att bara sätt dig ner och studera hundarna under lek .

  bastian har visat en ny vuxen sida nu när tiken är är , när hon och storm busar runt och hon går i gång och skäller travar Bastian ut på gräsmattan och ställer sig i mellan , utan en ljud och daimy kommer av sig och slutar att skälla och då travar han tillbaka till mig upp på verandan , fina ordningspolisen min 🙂

 4. Förresten kolla in på Trojas sida (se länk) kidnappade några foton och la upp där 😉

  Den är helt nykläckt så därför ser den ut som den gör.. en senare projekt som jag inte vågat läcka ut än haha

  kram!

 5. haha det är ÅLAND 😀 hemsidan är knappt hälften så fin som din, men jag är sämst på sånt där xD Sen tycker jag visst att korten blev fina! Nästan dom enda bra bilderna på Troja kommer ju från dig haha! Hur gick det med röntgen? kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s