"Nageln" från kossan

Vi tog en lite kvällspromenad alla fyra och Kiwi hittade något väldigt roligt. En klöv från en ko, eller själva nagelhöljet. Skitkul tyckte hon och studsade och attackerade klöven med tassarna i högsta hugg och morrade som en tok 🙂 . För första gången på över en månad släppte jag henne och lät henne jaga efter den lite kort. Hon hade så kul! Hon kom när Johan visslade och sen kastade vi klöven ibland och ”jagade” henne ibland. Mira hittade också en och var mäkta stolt men inte lika hoppig som Kiwi, men jagade den med glädje. Så gick de med var sin nagel i käften hela vägen hem, Kiwi såg ut att ha en extra stor huggtand ibland 😀 . Hon gick ofta och flörtade med Mira och frågade om inte hon kunde släppa sin klöv och försöka ta hennes. ”se så fin den är” såg det ut som hon sa medan hon tryckte upp sig och klöven i Miras ansikte, Mira gick vidare utan att säga ett ljud. Så underbart med hundar som inte konkurrerar. Mira släppte den en gång och Kiwi hann före fram och då morrade hon lite busigt åt Mira,”ja, ta den då!!!”. Mira struntade i henne och lät Kiwi försöka ta båda i munnen (jag lovar, hon önskar sig en boxerkäft ibland 😉 ) och lyckades en kort sträcka. Hon är för go 😀 .

Nu sitter jag och funderar på om de kan få äta upp dem imorgon, eller om det kanske inte är så bra med ”naglar” från en kossa.

I vardagsrummet gör Johan nu i ordning kvällsmaten, inte en sekund för tidigt då klockan är 22.30. Det blir ett kycklinglår, lite bröd och cider, hälsosamt eller hur?

Annonser

One thought on “"Nageln" från kossan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s