Shoppingdag

Igår hade jag och Johan en flexdag. Vi tog den till att åka till Birsta och shoppa loss lite :D. Jag är inte en person som får shoppingbegär ofta, men igår var det kul! Det första vi handlade var en ny biabädd till hundarna. En stor som de kunde ha i köket tillsammans 🙂 . Jag hade kollat på nätet och där låg de på strax under 1000 kronor. Men av erfarenhet vet jag att Granngården är billigare så vi kikade in där och jomenvisst…lite drygt 700 kronor för en 80×100 (tror jag det är, nummer 6 i alla fall)! Det är inte en liten skillnad! Gick in i en djuraffär i samma område och jo, strax under 1000 kronor där med så det finns pengar att spara ibland.

Annars fick jag tag i ett par skor av modell tennissko fast för sånna som jag som går i skogen. Jag fick igår acceptera att jag inte kan köpa skor som alla andra på grund av min fot. Den gjorde riktigt ont igår och påminde mig hela tiden jag tittade på snygga vardagsskor 😉 . Som Johan sa, jag får nog börja ta med mig inneskor som är lite finare om jag vill slippa ha ont och gå i rejäla skor ute. Suck, inte kul…

Vi handlade även upp Johans present från min mamma. Detta gjordes på IKEA 🙂 . Inte för att vi behövde något men man hittar alltid något att handla där. Ljus, en orkidé, databord eller vad man ska säga (sånt där man har i knät då man vill sitta i soffan med datorn) och lite annat smått och gott.

Väl hemma åkte vi ut till Smitingen och klättrade ut på klipporna. Solen tittade fram och även om vinden var lite bitande så var det skönt att stå där och titta ut över havet medan hundarna strosade efter godis.

Vi märkte dock att Mira åt lite väl mycket snö då hon hemma inte var sig själv. Jag förväntar mig att hundar säger till om de behöver ut mindre än en timma efter att vi kommit hem, men inte Mira inte. Till slut kunde hon inte hålla sig längre – uppenbarligen då hon kissade då jag visade dem…suck, den nya bian 😉 . Så det blev till att skura och Johan tog ut Mira på en kisstur. Jag kan fortfarande inte förstå att hon inte visade då hon uppenbarligen var förbannat kissnödig. Kiwi gnäller alltid lite och går till trappen men på Mira såg vi bara att hon var lite dämpad och inte ville leka med Johan, inget konstigt i det. Hon fick i alla fall två till kissturer efter det så då kvällskissen kom ville hon inte alls kissa utan bara sova 🙂 .

Kiwi som inte var förtjust i bian efter Miras invigningsrit 😉 ville knappt ligga i den trots mitt skurande och påläggning av en filt. Men på natten hade Johan hittat henne, på rygg helt utsträckt i den 🙂 . Skönt att ha den i fred antar jag, men de är så gulliga då de ligger i den tillsammans 🙂 .

Annonser

3 thoughts on “Shoppingdag

  1. Haha…skön invigning av nya biabädden, heja Mira 😉

    Härligt att shoppa loss ibland. Extra roligt är det såklart när man gör små fynd och det gjorde ni ju verkligen med biabädden. Tänk att det kan skilja så mycket i pris!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s