Klubbsjön

Isen väntade på oss idag. Vi åkte till Smitingens naturreservat och Klubbsjön för att fiska och grilla. Solen var tyvärr inte framme idag så några bättre bilder är inte att vänta, jag är inte haj på redigering ordentligt…än 😉 .

Jag och hundarna började med en promenad på isen medan Johan pimplade, Mira kunde inte riktigt koncentrera sig – hon ville vara hos Johan hela tiden. Men leka lite gick bra, i någon minut 😉 .

dsc_0070-redigerad

Kiwi var iförd en extra fin lina för dagen (jäkla rådjurshund) som de trasslade in sig i lite då och då, men de klarade sig ut själva varje gång och de sket fullständigt i att Kiwi hade den på sig.

Efter promenaden gick vi upp i skogen och jag vallade en ruta och la ut fem grejjer till Mira. Hon hittade (självklart 😀 ) alla och Kiwi fick sedan tre saker utlagda med gott avstånd mellan dem. Kiwi var snabbare än Mira på att springa och hon hittade alla med god fart. Jätteduktigt tycker jag då hon endast letat efter två förut.

Sen väntade grillningen, det blev riktigt mysigt. Tills det kom en tollare från ingenstans och la sig i 😉 . Mira och Kiwi stannade efter kommando då de ville möta honom när han kom farande över isen (tur att den var tjock eftersom han hade rymt). Han var snäll men Mira tyckte att han var väldigt ohövlig så hon visade hela garnityren för honom och sa att han skulle ge sig iväg 😉 . Kiwi var relativt lugn och skällde några gånger (tror jag, jag kommer inte ihåg haha) men stannade kvar hos mig och åt korv 😉 . Sen kom det även en med en dvärgschnauzer som skällde som bara den, Kiwi (och Mira) letade korv på marken och hade inte tid att svara 🙂 , de tyckte att våra hundar var lugna….Mohahahahahaha!

dsc_01151

Efter det la Johan ut alla grejjerna så fick de leta lite saker igen. Kiwi kissade i rutan (fyyy på dig matte att inte kissa henne före) och blev bortplockad. Mira letade sen reda på tre föremål och så fick Kiwi hitta de två sista. De var så duktiga men det märktes att de var lite trötta.

Sen ville Johan fiska lite till så vi följde med. Den här gången (till skillnad från förra) fick han några abborrar och en slängde han till Kiwi (efter att han dödat den). Kiwi blev som tokig, se själva!

dsc_0144-redigerad

dsc_0147

dsc_0162-redigerad

Hon avslutade det hela med att äta upp den. Sen kom den upp igen, tillsammans med all korv hon ätit. Så går det ibland 😉 .

Nu är båda mycket trötta och mycket belåtna…eller nja, de vill ha kvällsmat men annars så är de nöjda 🙂 .

Annonser

8 thoughts on “Klubbsjön

  1. Åh vad härligt det ser ut!! Hundarna är grymt fina, blir sugen på att skaffa en lapsk enbart pga utseendet! 🙂

    ————————————————————————
    Det är en varg i fårakläder 😉 . Men ack så vackra vargar är 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s