Ny säng

Igår ville vi gå och lägga oss tidigt, en ny säng var inhandlad…i stället satt vi uppe och kollade på Sex and the city och kom i säng vid 00.00 . Inte bra för Johan skulle upp klockan halv sex… men vi hade mysigt 🙂 .

Den som vi hade hittat på blocket blev det tyvärr inte, för den skulle de innan självklart ha… Men jag tror det var ganska bra det, vi pratade lite om det på väg hem från IKEA. Om vi hade köpt den andra, som var STOR (ramen alltså) så kanske vi inte kunnat få plats med den i sovrummet ens en gång… Den vi köpte nu var av märket HOPEN i ekfaner. Stommen tillsammans med madrasser gjorde att våra plånböcker grät men vi har nu 25 års garanti på något som är väldigt viktigt så det känns bra ändå. Sängen är större än den vi hade så nu känns det som om vi kanske ska börja vinka god natt på kvällarna istället för den obligatoriska kyssen, det är ju för långt till den andra 😀 . Sovrummet känns också väldigt litet helt plötsligt 😉 .  Men vi sover underbart skönt!!! När vi provade ut den på IKEA började båda le då vi lagt oss ner…mmmm. Nu förstår vi helt plötsligt reklamen då kunderna somnar då de provar sängar 😉 .

Jag väntar fortfarande på Kiwis borreliatest, men hon är otroligt pigg nu så det verkar inte som om hon har borrelia (eller erlichia). Medicinen hon fick mot inflammation och smärta har gjort verkan och nu är hon mer rörlig och fick till och med tokryck idag, vilket hon faktiskt inte har fått på några veckor. Det känns kul! Nästa vecka räknar jag med att hon ska kunna komma ut till klubben också, vi ska träna lite lugn lydnad till en början så får vi se.

Nu väntar städning och även ihopsättning av ett cd-ställ. Inköpt igår på samma ställe givetvis. Där köpte vi även en tvättkorg som man ställer i ett hörn. Det ska inte ha samma funktion hos oss dock utan är en liten snyggare utsida för en återvinningsplats i köket. Tänk va små saker kan göra att det inte ser lika stökigt ut 🙂 .

Annonser

5 thoughts on “Ny säng

  1. Skönt att kiwin blivit sig själv igen ! Hur står det själv till, med din rygg ?

    idag har jag fotat hut mycket som hellst och gissa så asförbannad jag blev på mig själv när jag kommer in igen , över 400 actionbilder rikare och har haft kameran felinställd HELA tiden …. blääää, men några futtiga få på Bastian där han småbusar med en kong bara (!) Gahhh!

  2. Härligt med ny säng. Jag längtar tills vi fått ordning på sovrummet på övervåning då ska det inhandlas en ställbar säng och ny ram. Lasse hade en så redan innan så därför behövs det bara en. Hoppas bara att Ella kan tänka sig att sova i egen säng. Är lite trångt nu med Ella, dockan och Nalle puh med i sängen som bara är 160 cm. 🙂

  3. Skönt med en ny säng. Man spenderar ju ändå rätt många timmar i sängen så det kan ju vara en bra investering. 🙂 Skönt att Kiwi mår lite bättre, hoppas det blir helt bra snart så ni kan återgå till det vanliga igen.

  4. Nu är fickan borta trots att den var tom 😦
    Du klickar på länken och klickar på den vinsten du vill ha och fyller i din mailadress, sen klickar du på nästa och fyller i de uppgifterna som står på den sidan. Sen tror jag inte att det var nåt mer. 🙂 Lycka till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s