Underbart rolig kväll!

Igår kväll gick vi ner till Alster för att ha picknick i en av hagarna där nere. Vi hade tur och kvigorna var i ett annat hägn. Det var första gången Kiwi fick närkontakt med en ko, det meddelade hon ljudligt! Några kor vågade sig ända fram till staketet så hon nosade till och med på en, inte bara det hon slickade på den och i näsan på den!!! Det tyckte kvigan att den kunde göra lika bra själv och slickade sig i näsan helt på egen hand 😉 . Kiwi fick också några pussar 🙂 . Tyvärr var inte kameran med då utan bilden nedan visar då vi kikade på dem några minuter senare.

Vi hade en jättetrevlig stund och Kiwi busade nästan hela tiden. Hon har aldrig velat bada men igår jagade hon efter pinnar så hon fick gå i med hela framkroppen i alla fall och det är framsteg.

Hon drog i leksaker, hämtade pinnar och fick tokryck och jagade leksak i hagen. Jag har inte skrattat så mycket åt henne på länge!

När kvällen var slut såg hon ut såhär:

Fin va?

Hur i all världen fick vi henne att se ut såhär frågar ni? Jo när en blöt hund gör såhär så blir det gärna så:

Film

Annonser

7 thoughts on “Underbart rolig kväll!

 1. Hejsan!
  Tack så mycket för påhälsningen…och varsågod 😉 Välkommen på ett inkik när som helst!
  Kiwi verkar vara en helhärlig brutta (även om lerinpackade nosar inte är så pussvänliga):D Har själv varit lite nyfiken på den finska lapphunden, men man biter sig fast i berner på nåt underligt vis…
  Lycka till med allt och ha en jätteskön sommar!
  Berner-hej!
  Stina, Dante och Falcon

 2. *fniss* Vad charmig hon är Kiwi – och ursnygg dessutom! Lapsken är ju inte helt jämn utseendemässigt vad jag har förstått men din vackra tjej faller mig helt i smaken 😀 Förstår dig förresten som inte kan släppa bernern helt och hållet – Det är onekligen en ras som ger mersmak 😉

 3. Hej Madde! Så du har gått den där biten på vandringsleden – det har jag aldrig gjort för jag har trott att man gått igenom kvigornas hage. Krizzi skulle ha retat gallfeber på dom!!!! Annars är jag ofta i dom där trakterna på sommaren. Det är dagspromenaden från stugan om man vill. Nu kanske jag vågar ge mig ut mot fågeltornet också. Man kan ju äta på Alsters Herrgård också fast man har hund – men det vet du kanske redan. Om det inte regnar förstås, eller om det finns plats på verandan.
  Mysig film, tokrycken känns igen oavsett om det är Lapskvallhundsryck, Boxerrace eller Mopsfnatt… men livsglädje visar det iaf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s